CP120B ICM Teledyne
ICM_CP120B Case- teledyne icm portable xray

CP120B Teledyne ICM akkukäyttöinen generaattori

Tuotetunnus (SKU): 2363

Kuvaus

Teledyne ICM CP120B on akkukäyttöinen vakiojännitteinen röntgenlaite.

Click here for more information!

Se on suunniteltu digitaalisille paneeleille ja siinä on pieni fokus, joka takaa terävät kuvat.

Langaton yhteys mahdollistaa kätevän käytön. Akun latausaika on tunti ja toimitukseen sisältyy generaattori, Li-Ion-akku, akkulaturi sekä kuljetussalkku.

Teknisesti CP120B pystyy tuottamaan vakiojännitteen ulostulon, joka on 120 kV ja 1 mA.

Suuntava säteilykulma on 60°x 60° astetta, ja polttopiste (fokus) on kooltaan 0,8 x 0,5 millimetriä.

Laite painaa 7 kg akkun ja kahvan kanssa.

Se on suunniteltu uusille digitaalisille ja radiografisille kuvausvälineille.

Laite on erittäin kevyt kantaa, mutta silti pystyy tunkeutumaan jopa 10 millimetrin teräksen läpi hyvin lyhyessä ajassa. CP120B:n kanssa voi ottaa useita peräkkäisiä kuvia , sillä se pystyy toimimaan useita minuutteja jatkuvasti ilman jäähdytystaukoja. Laite on yhteensopiva digitaalisten röntgenpaneelien ja ohjelmistojen kanssa, mikä mahdollistaa sen käytön kaikenlaisilla havaintolaitteilla.

Laite käyttää 37V Li-Ion-akkua, jonka avulla se pystyy toimimaan 300 sekuntia jatkuvaa käyttöä. Akku latautuu täyteen vain yhdessä tunnissa. Lisäksi CP120B:llä on kädensija, joka on suunniteltu kestäväksi ja iskuja vaimentavaksi, ja joka helpottaa laitteen käyttöä kenttäolosuhteissa.

Laite on varustettu RS232-sarjaportilla, joka mahdollistaa kV:n, mA:n, altistusaikojen ja varoitusaikojen muuttamisen etäältä. CPB on myös varustettu langattomilla toiminnoilla ja Bluetooth-yhteydellä, joka mahdollistaa laitteen etäkäytön.

Generaattori sopii myös erityisen hyvin kriittisten tapahtumien turvallisuuden valvontaan ja PF-filmin kanssa se on lyömätön yhdistelmä unohtuneiden laukkujen tai kantamusten tarkastamisessa.

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.