TACTX ULTRA-PORTABLE X-RAY SYSTEMS

TACTXL ultra-portable X-RAY SYSTEMS Teledyne

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena Tuotetunnus (SKU): 5878-1

Kuvaus

Teledynen uusin, korkea resoluutioinen digipaneeli EOD ja turvapuolelle!

FLATSCAN
KANNETTAVA RÖNTGENLAITE

SUORITUSKYKY
Yhdessä Constant Potential X-Ray -lähteidemme CP120B:n tai CP160B:n kanssa toimivat innovatiiviset kannettavat röntgenlaitteet FLATSCAN30XS ja FLATSCAN15XS toimittavat terävän, selkeän ja yksityiskohtaisen kuvan mistä tahansa epäilyttävästä kohteesta, mikä auttaa operaattoreita tekemään välittömät ja tarkat päätökset. FLATSCAN30XS ja FLATSCAN15XS sisältävät 50% enemmän fotodiodiyksiköitä ja erittäin nopean FPGA-mikro-ohjain teknologian, mikä takaa paremman kuvan, helpomman käytön ja luotettavuuden raskaissakin RF-ympäristöissä kuin mikään kilpaileva järjestelmä.

SUUREMPI AKTIIVINEN ALUE PAREMPIIN KUVAUKSIIN PIENTEN KOKOJEN LISÄKSI
FLATSCAN30XS:n aktiivinen alue on kasvatettu 30 tuumaan (halkaisijamitta), mikä mahdollistaa koko matkustamolaukkusarjan tarkastamisen vain yhdellä skannauksella ja takaa, että operaattorin ei tarvitse altistaa itseään tarpeettomalle uhalle. Lisäksi FLATSCAN30XS on nyt yksinomainen ’3-reunan’ järjestelmä, joka mahdollistaa kohteiden täydellisen skannaamisen aina FLATSCAN30XS:n kolmen reunan äärimmäisyyksiin asti.

KEVYT JA PIENIKOKOINEN
FLATSCAN15XS:n pieni koko ja paino (se painaa vain 3,5 kg) varustavat pomminpurkujoukot käyttäjäystävällisimmällä röntgenkuvantamistyökalulla käsittelyn ja kuljetuksen osalta. FLATSCAN15XS ja CP:n röntgenlähteet on suunniteltu tutkimusryhmien vaatimusten mukaisesti ja tarjoavat täydellisen kannettavuuden ja tilavuuden kaikkiin standarditarkastuksiin.

PAREMMAT AKUT
FLATSCANit on varustettu viimeisimmillä muisti vailla -lithium-ioniakuilla, mikä mahdollistaa FLATSCANien käytön monta peräkkäistä tuntia ja n. 500 kuvan tallentamisen ennen uuden latauksen tarvetta. FLATSCAN-ohjelmisto näyttää jatkuvasti jäljellä olevan akunvarauksen sekä FLATSCANin että CP X-Ray -lähteen.

INNOVATIIVINEN OHJELMISTO
FLATSCANit toimitetaan monikielisellä käyttöliittymällä, joka mahdollistaa operaattorin tekemään ja käsitte

 

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.