magneettikenttaindikaattori-d250astm_4
MAGNETIC FIELD INDICATOR ACC. TO ASTM E-709 (PIE GAUGE)

Magneettikenttäindikaattori Pie Gauge MR Chemie

435,00  (alv 24 % 539,40 )

Saatavuus: Ei varastossa, vain jälkitoimituksena Tuotetunnus (SKU): 3615

Kuvaus

Magneettikenttäindikaattori D250/ASTM ASTM E-709 (Pie Gauge).

 

Magneettikenttäindikaattori D250/ASTM, MR Chemie on korkealaatuinen työkalu magneettikenttien havaitsemiseen ferromagneettisissa materiaaleissa. Se on suunniteltu noudattamaan D250/ASTM-standardia ja tarjoaa luotettavan tavan tarkistaa magneettikentän olemassaolo ja voimakkuus.

Tämä indikaattori on erityisen hyödyllinen magneettisten hiukkasten tarkastusmenetelmässä, jossa indusoituja magneettikenttiä käytetään havaitsemaan pinnan epäpuhtauksia ja vikoja. D250/ASTM-indikaattori tarjoaa selkeitä visuaalisia merkkejä magneettikentän läsnäolosta, mikä helpottaa tarkastusprosessia.

MR Chemie on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tarkastusvälineistä, ja tämä magneettikenttäindikaattori ei tee poikkeusta. Se on valmistettu kestävästä ja kestävästä materiaalista, joka takaa pitkän käyttöiän ja tarkat tulokset. Indikaattorilla on helppo käyttää, ja sen avulla voidaan nopeasti havaita magneettikentän suunta ja voimakkuus.

Magneettikenttäindikaattori D250/ASTM, MR Chemie on luotettava kumppani magneettitarkastuksessa, olipa kyse sitten teollisuuden tai laboratorion käytöstä. Sen avulla voit varmistaa turvallisuuden ja laatutarkastuksen vaatimusten täyttymisen.

Ominaisuudet:
– Noudattaa D250/ASTM-standardia
– Selkeät visuaaliset merkit magneettikentän läsnäolosta
– Helppo käyttää ja luotettava tulos
– Valmistettu kestävästä ja laadukkaasta materiaalista
– Soveltuu teolliseen ja laboratoriotarkastukseen

Magneettikenttäindikaattori D250/ASTM, MR Chemie on ammattilaisten valinta magneettitarkastuksessa.